Latijns-Amerika

Heb je je oog laten vallen op Latijns-Amerika, dan ontdek je de verschillende eettradities van Midden- en Zuid-Amerika.  Mais, rijst en bonen zijn hier dé basisingrediënten bij uitstek. Bovendien laat Faty je hier kennismaken met haar ultieme specialiteit: ceviche, een gerecht dat ze zelf blindelings kan bereiden.

Zin om van Faty’s wereldkeuken te genieten?

Er zijn verschillende mogelijkheden om deze keuken te ontdekken: via catering, live cooking óf je kruipt zelf achter de potten tijdens een kookworkshop.

Kies je voor een workshop Latijns-Amerikaans koken, dan leert Faty je alle culinaire kneepjes die je nodig hebt om de lekkerste Latijns-Amerikaanse gerechten te bereiden. Ondertussen krijg je verschillende leuke anekdotes en wist-je-datjes over deze keuken voorgeschoteld, waardoor de workshop een echte totaalbeleving wordt.

Wil je liever een groter stukje van de wereld proeven, dan kan deze workshop gerust gecombineerd worden met de andere wereldkeukens uit het aanbod.

workshop

Bekijk ook zeker eens de andere werelddelen: