Europa

Ook de Europese keuken heeft Faty niet onberoerd gelaten. Vanuit haar liefde voor de Marokkaanse keuken is ze ook de Spaanse en Franse keuken meer gaan appreciëren, twee landen die door hun gedeelde geschiedenis de Marokkaanse keuken erg beïnvloed hebben. Faty laat je hier dan ook kennismaken met de lekkerste tapas, paellas, vleesgerechten en kaasplankjes. En natuurlijk mag ook onze eigen Belgische keuken niet ontbreken!

Zin om van Faty’s wereldkeuken te genieten?

Er zijn verschillende mogelijkheden om deze keuken te ontdekken: via catering, live cooking óf je kruipt zelf achter de potten tijdens een kookworkshop.

Kies je voor een workshop Europees koken, dan leert Faty je alle tips en tricks om de lekkerste Spaanse, Franse of Belgische gerechten te bereiden. Ondertussen schotelt ze je verschillende leuke anekdotes en wist-je-datjes over deze keuken voor, waardoor de workshop een echte totaalbeleving wordt.

Wil je liever een groter stukje van de wereld proeven, dan kan deze workshop gerust gecombineerd worden met de andere wereldkeukens uit het aanbod.

Europa, live cooking

Bekijk ook zeker eens de andere werelddelen: