Workshop koken

Op zoek naar een toffe activiteit voor een vrijgezellenavond, een verjaardag of zelfs een kinderfeestje? Dan zijn Faty’s kookworkshops echt een goed idee.

Faty biedt workshops op locatie aan waarbij ze je laat kennismaken met de wereldkeuken. Stap voor stap bereid je gerechten van over heel de wereld, kom je in aanraking met de meest exotische smaken en krijg je tal van leuke anekdotes voorgeschoteld die Faty doorheen de jaren verzamelde, waardoor deze workshop een echte totaalbeleving wordt.

Deze workshop kan ook op maat van kinderen gegeven worden waardoor dit een ideale activiteit is voor een kinderfeestje.

Zin om van Faty’s wereldkeuken te genieten?

Er zijn verschillende mogelijkheden om deze keuken te ontdekken: via catering, live cooking óf je kruipt zelf achter de potten tijdens een kookworkshop.

Kies je voor een workshop Aziatisch koken, dan leert Faty je de tips en tricks om het perfecte Aziatische gerecht op tafel te toveren. Ondertussen krijg je verschillende leuke anekdotes en wist-je-datjes over deze keuken voorgeschoteld, waardoor de workshop een echte totaalbeleving wordt.

Wil je liever een groter stukje van de wereld proeven, dan kan deze workshop gerust gecombineerd worden met de andere wereldkeukens uit het aanbod.

Bekijk ook zeker eens de werelddelen: